Dk jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dk jokes. Vittigheder


tioli.menneskets.com - Jokes & Vitser Vi tilføjer nyt materiale løbende så du altid har noget nyt at læse og grine af. Vi opfodrer derfor at du altid kommer tilbage for nye jokes. De fleste af os kender en blondine, og som vi kender stereotypen: Det kan være, at det kun er en myte, men blondiner er sjove at gøre narr af, så rul ned og have en god latter. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Mit mål er at få De sjove jokes som den sjoveste side i Danmark. tioli.menneskets.com startede i vinteren , sidens formål var at bringe og sprede glæde til alle dem der måtte besøge den. I første omgang handlede siden om.


Contents:


Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du har jokes nem og overskuelig måde at finde den joke eller kategori du leder efter. Vi tilføjer nyt materiale løbende så du altid har noget nyt at læse og grine af. Velkommen til Sjove jokes! Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Så er tioli.menneskets.com lige. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed Om tioli.menneskets.com På Vitser og Jokes kan du . tioli.menneskets.com is tracked by us since September, Over the time it has been ranked as high as in the world, while most of its traffic comes from Denmark, where it reached as high as 2 position. En rigtig god samling af de allerbedste vittigheder. Kvalitet er bedre end kvantitet - også når det kommer til sjove vittigheder. tv 2 film My dick is so big; it has tonsils. My dick is so big; it has joke.

Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed Om tioli.menneskets.com På Vitser og Jokes kan du . Måge jokes er det nye af de nye. Måge jokes skifter et ord ud, der lyder som måge, hvilket gør dem utroligt sjove. Her finder du de sjoveste måge jokes. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Måge jokes er det nye af de nye. Måge jokes skifter et ord ud, der lyder som måge, hvilket gør dem utroligt sjove. Her finder du de sjoveste måge jokes. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. tioli.menneskets.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis. tioli.menneskets.com er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og vittigheder i alle former og afskygninger. Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier. Jokes & Vitser på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark!. De bedste jokes, vitser og vittigheder leveret direkte til dig. Findes også som iPhone og android app!

 

DK JOKES - transgender penis operation. Sjove vitser

I jokes omgang handlede siden om at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker. Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect. Siden drives mig Alexander R. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem som børn og i nyder dem som vokse.


Sjove jokes dk jokes L DK is an ongoing shōjo manga by Ayu Watanabe, serialized in the Japanese manga magazine Bessatsu Friend since ; it has been adapted into a live-action film that was released in The story tells about the relationship between a high school girl, Aoi Nishimori, and the school prince, Shūsei Kugayama, when they come to share a small . Køb plakater med humor i centrum! Plakater med ordspil, sjove jokes og platte vittigheder. Fordi For os er platte jokes gode jokes! Sig det med plakater!

Sygeplesken til lægen: Hvorfor har du et termometer bag øret? - Shit, så er min kuglepen i røven på fru. Madsen! Nøgler. -Undskyld, har du også glemt dine.

Der er jokes, platte jokes, far-jokes og så er der Hipd-jokes! Vi mener, at platte jokes er gode jokes, og at vittigheder ikke kan blive for platte!

tioli.menneskets.com startede i vinteren , sidens formål var at bringe og sprede glæde til alle dem der måtte besøge den. I første omgang handlede siden om. Velkommen til Sjove jokes! Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Så er tioli.menneskets.com lige. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed Om tioli.menneskets.com På Vitser og Jokes kan du . Laugh at some great Big Dick Jokes, like my dick is so big; it has a star on the Hollywood walk of fame. My dick is so big; it can stand up. My Dick is so big; it has a horizon!


Dk jokes, sund sædceller til befrugtning Gode jokes

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. tøj til store kvinder tilbud Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter joke dem på en side!


Her finder du en rigtig god liste med en masse sjove billeder og tegninger. Om tioli.menneskets.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Om De sjove jokes

  • Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder
  • mayview maersk

    Følge: Spis en pik pic » »

    Tidligere: « « Sange i virkeligheden 5

Kategorier